Kerangka Modél pikeun Infrastruktur Télékomunikasi Mobile

Regulasi telekomunikasi sacara tradisional janten tanggung jawab Pasamakmuran, tapi pamaréntah Propinsi sareng Téritori Australia ogé maénkeun peran anu penting dina hal infrastruktur telekomunikasi.

AMTA geus ngembangkeun model pikeun reformasi Propinsi jeung Téritori, dalapan inisiatif dirancang pikeun ngamajukeun pangaturan prakték pangalusna pikeun persetujuan ngembangkeun sarta ulayat pikeun infrastruktur telekomunikasi mobile.

AMTA nyorong pamaréntah Propinsi jeung Téritori marios tur nulis ulang aturan tata maranéhna pikeun mastikeun yén aranjeunna konsisten jeung pangaturan prakték pangalusna outlined dina reformasi ngusulkeun dikandung dina modél ieu.

Tempo Deployment pinuh ku Mobile Telekomunikasi Infrastruktur Modél kerangka dokumén dieu .